گردو خشک درجه یک موجب مرگ زنی مسن در گیلان شد

گردو خشک درجه یک یکی از سالم ترین غذاها در جهان محسوب می شود. آنها منبع غنی انرژی هستند و حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها هستند که برای تندرستی ضروری هستند. برای استخراج قسمت خوراکی (مغز)، گردو تحت چندین عملیات فرآوری از جمله برداشت، پوست کندن، خشک کردن و پوست اندازی قرار می گیرد.

در طی این عملیات، مقادیر زیادی از محصولات جانبی (برگ، پوسته، پوسته، هسته های شکسته) تولید می شود و اغلب کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و در نتیجه ارزش بالقوه آنها تلف می شود. تولید محصولات با ارزش افزوده بالا از فرآورده های فرعی فرآوری گردو می تواند سودآوری فرآورده های گردو را افزایش دهد و مزایای زیست محیطی و اجتماعی-اقتصادی متعددی را به دنبال داشته باشد.

گردو

در نتیجه، درک کامل ارزش محصولات جانبی تولید شده از عملیات فرآوری گردو و تعیین امکان فنی فناوری های فرآوری برای استفاده از ضایعات گردو بسیار مهم است. این فصل در مورد تولید، ارزش اقتصادی، مزایای سلامتی، عملیات فرآوری گردو، و توصیف محصولات اصلی گردو و محصولات فرعی تولید شده در طی عملیات فرآوری بحث می کند. علاوه بر این، این فصل وضعیت فعلی فناوری‌های پردازش امکان‌پذیر برای تبدیل محصولات جانبی گردو به محصولات با ارزش افزوده که کاربردهای غذایی و غیرغذایی دارند را بررسی می‌کند.

اثرات مفید آجیل هندی در اختلالات قلبی عروقی
Ankit Pravin Laddha، … یوگش آنانت کولکارنی، در آجیل و دانه ها در سلامت و پیشگیری از بیماری (ویرایش دوم)، 2020

فیتوشیمی
گردو منبعی غنی از اسیدهای چرب ضروری و توکوفرول ها است. درخت گردو کامل حاوی ترکیبات گیاهی مهم مختلفی است که اساساً در برگ ها و میوه ها وجود دارد. برگها عمدتاً حاوی فنولیک اسید، تانن، اسیدهای چرب ضروری و فلاونوئید هستند. کوئرستین یک فلاونوئید مهم موجود در برگ گردو است. علاوه بر این، ترکیبات فنلی مانند اسید 3 و 5 کافئوئیل کوینیک، اسید 3 و 5 پی کوماروئیل کوینیک، کورستین 3-گالاکتوزید و مشتقات کورستین 3-پانتوسید نیز در گردو وجود دارد. مشتقات مختلف نفتالین مانند 5-هیدروکسی-1-4-نفتوکینون نیز در درخت گردو وجود دارد. مواد آلی مانند اسید سیتریک، اسید مالیک، فسفات، اگزالات کلسیم و گلوکز عمدتاً در میوه‌های گردو وجود دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *