برکلی، کالیفرنیا در سال جدید با وضع یک قانون جدید که از همه کافهها و رستورانها میخواهد شروع به دریافت 25 سنت برای لیوانهای یکبار مصرف کنند، زنگ زد. فنجانها، علاوه بر درب، ظروف، نی و صدفها، اکنون باید دارای گواهی کمپوست شوند.
تابستان امسال، غذاخوری هایی که غذاخوری در محل ارائه می دهند نیز باید با استفاده از بشقاب ها، فنجان ها و کارد و چنگال و جدیدترین وسایل پلاستیکی اشپزخانه قابل استفاده مجدد به مشتریان خدمات ارائه دهند.
قانون برکلی – یکی از قویترین قوانین در کشور – به دنبال حذف پلاستیکهای یکبار مصرف است. و این یکی از انبوهی از قوانین جدید است که هدفشان این است.
شهرها، ایالتها، حتی کل کشورها، همه چیز را از کیسههای پلاستیکی و نیهای پلاستیکی گرفته تا ظروف پلاستیکی مواد غذایی و ظروف خدماتی را ممنوع کردهاند.
بسیاری از شهرداریها همچنین از رستورانها و کافیشاپها و تولیدی ظروف پلاستیکی میخواهند که برای وعدههای غذایی بیرونبر از کمپوستهای گیاهی استفاده کنند.
آنها در حال پیوستن به چندین شهر دیگر از جمله سانفرانسیسکو و سیاتل هستند که سالها پیش چنین الزاماتی را پیشروی کردند. حتی در مناطقی که قانون نیستند، به اصطلاح پلاستیکهای زیستی یک تجارت پررونق است و برخی از شرکتهای غذا و نوشیدنی و رستورانها داوطلبانه این تغییر را به عنوان بخشی از برنامههای پایداری خود انجام دادهاند.
در حالی که بسیاری امید خود را به این جایگزینها بستهاند، برخی از محققان و بازیافتکنندگان هشدار میدهند که اتکای بیش از حد به ظرف یکبار مصرف میوه کمپوستپذیر ممکن است راهحلی نباشد که باید انجام شود.
در ارزیابیهای چرخه زندگی، مشخص میشود که وقتی صحبت از مزایای زیستمحیطی به میان میآید، مواد کمپوستپذیر لزوماً بر پلاستیکها برتری ندارند.
افزایش مواد کمپوست در جریان زباله، در واقع میتواند فرآیند کمپوستسازی را به هم بزند، زبالههای بیشتری ایجاد کند و اعتیاد مصرفکنندگان به اقلام یکبار مصرف مانند بطری پلاستیکی را ادامه دهد و از سودمندترین شیوههای زیستمحیطی: کاهش و استفاده مجدد، کم کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.