ماکارونی فرمی که مورد توجه بسیاری از سرآشپزها قرار گرفت!

سالاد سبزیجات ممکن است مخلوط ترشی یا سس سبزیجات خام یا پخته باشد. آنها معمولاً بر پایه گوجه فرنگی، لوبیا سبز، خیار، چغندر و قارچ هستند. کلم اسلاو (از کول هلندی، “کلم”) از کلم خرد شده یا خرد شده با سس مایونز یا سرکه ساخته می شود.

برخی از سالادهای خاورمیانه، خیار، بادمجان یا نخود به صورت پوره یا ریز خرد شده با تاهین یا ماست مخلوط می شوند. سالاد راس انواع سبزیجات و سیب زمینی پخته شده خرد شده با سس مایونز است. اگرچه گاهی اوقات آنها را به عنوان غذای آماده سرو می کنند، سالادهای این نوع معمولاً جای مخلفات سبزی گرم یا سرد را می گیرند.

عملکرد مشابهی توسط سالادهای مبتنی بر برنج، ماکارونی فرمی، سیب زمینی، لوبیا خشک، بلغور (گندم ترک خورده) یا سایر نشاسته ها انجام می شود. سالادهای مخلوط نسخه های دلچسب سالادهای سبز، سبزیجات و نشاسته ای هستند. افزودن گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، تخم مرغ یا پنیر، ظرف را به یک غذای سبک تبدیل می کند.

سالاد جولین که در ایالات متحده محبوب است، سالاد سبزی است که با نوارهای باریک پنیر، مرغ، ژامبون، گوشت گاو و سبزیجات تزئین شده است. سالاد نیکواز فرانسه ترکیبی از کاهو با سیب زمینی، لوبیا سبز، زیتون، ماهی تن، گوجه فرنگی و آنچوی است که همگی با روغن زیتون و سرکه پوشانده شده است.

ماکارونی

یک غذای ویژه اسکاندیناوی یک سالاد شاه ماهی از شاه ماهی ترشی ریز خرد شده، سیب زمینی، چغندر، گوشت سرد مانند زبان یا گوشت گوساله کبابی، پیاز و سیب است.

سالاد مخلوط میوه با سس های شیرین اغلب به عنوان دسر مصرف می شود. میوه ها ممکن است به سالاد سبز اضافه شوند. آووکادو، پرتقال و گریپ فروت همراهی مناسبی برای گوشت های چرب مانند اردک یا گوشت خوک هستند.

سالاد والدورف که به خاطر هتل والدورف در شهر نیویورک نامگذاری شده است از سیب، گردو و کرفس در سس مایونز ساخته شده است. ژلاتین اغلب در سالادهای مختلف میوه یا سبزیجات استفاده می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *