فروش عمده گوشت گوساله استیک

نحوه فروش عمده و کلی گوشت گوساله استیک چگونه می باشد؟ کدام قسمت از گوشت گوساله برای تهیه و تولید استیک مناسب تر خواهد بود؟
یکی از غذاهای لذیذ و مورد علاقه مردم در سراسر دنیا، استیک است که طبخ ساده و مناسبی را دارد. برای تهیه و تولید استیک معمولا از قسمت بالایی و میانی گوشت گوساله بهره گیری خواهد شد؛ چرا که هم نرم تر بوده و هم تازه تر می باشد. از طرفی این قسمت از گوشت گوساله از مواد مغذی بیشتری بهره مند خواهد بود.

6

  1. سلام اوقات بخیر از شما گوشت گوساله خریداری کردم. واقعا بی نظیر بود و مهمتر اینکه معلوم بود تازه و با کیفیت هستش تشکر میکنم از این سایت

  2. سلام
    نحوه ارسال گوشت گوساله شما به چه صورت می باشد؟ گوشت ارسالی تازه هستش یا یخ زده؟

    • سلام آقای جمشید محمد زاده عزیز
      لطفا برای اطلاع از نحوه ارسال کالا و کیفیت محصول ما با کارشناس فروش مجموعه تماس بگیرید.

  3. سلام گوشت گوساله استیک قیمتش چقدر است؟آیا موارد بهداشتی رعایت می شود؟مورد تایید وزارت بهداشت است؟

    • خانم لیلی امجد عزیز لطفا برای اطلاع از مجوز ها و کیفیت گوشت با شماره درج شده روی سایت تماس بگیرید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.