نحوه فروش عمده و کلی گوشت گوساله استیک چگونه می باشد؟ کدام قسمت از گوشت گوساله برای تهیه و تولید استیک مناسب تر خواهد بود؟
یکی از غذاهای لذیذ و مورد علاقه مردم در سراسر دنیا، استیک است که طبخ ساده و مناسبی را دارد. برای تهیه و تولید استیک معمولا از قسمت بالایی و میانی گوشت گوساله بهره گیری خواهد شد؛ چرا که هم نرم تر بوده و هم تازه تر می باشد. از طرفی این قسمت از گوشت گوساله از مواد مغذی بیشتری بهره مند خواهد بود.
سلام اوقات بخیر از شما گوشت گوساله خریداری کردم. واقعا بی نظیر بود و مهمتر اینکه معلوم بود تازه و با کیفیت هستش تشکر میکنم از این سایت
با تشکر از خرید شما آقای دانیال رستمی راد عزیز
سلام
نحوه ارسال گوشت گوساله شما به چه صورت می باشد؟ گوشت ارسالی تازه هستش یا یخ زده؟
سلام آقای جمشید محمد زاده عزیز
لطفا برای اطلاع از نحوه ارسال کالا و کیفیت محصول ما با کارشناس فروش مجموعه تماس بگیرید.
سلام گوشت گوساله استیک قیمتش چقدر است؟آیا موارد بهداشتی رعایت می شود؟مورد تایید وزارت بهداشت است؟
خانم لیلی امجد عزیز لطفا برای اطلاع از مجوز ها و کیفیت گوشت با شماره درج شده روی سایت تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.