خواص درمانی عرقیات گیاهی پرنیان که بسیاری از بیماران را از کم مرگ نجات داد!

همه گیاهان ترکیبات شیمیایی به نام فیتوکمیکال تولید می کنند.

عرقیات گیاهی پرنیان خواص درمانی یا دارویی طبیعی دارند و فرآیند جداسازی انتخابی این ترکیبات از گیاه به عنوان استخراج شناخته می شود و راه های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد.

روش های سنتی مورد استفاده شامل خیساندن، دم کردن، نفوذ، جوشانده، تقطیر و پرس سرد است.

خیساندن یک فرآیند استخراج بسیار ساده برای نرم شدن و تجزیه مواد با خیساندن در یک مایع است و معمولاً با فرآیند شراب‌سازی همراه است که در آن انگور ترکیده و آب میوه‌ها را برای خیساندن در یک خمره بزرگ آزاد می‌کند.

روش کلاسیک، کوبیدن انگور یا کبوتر کردن است که در آن انگورها در خمره های بزرگ توسط کارگران پابرهنه خرد می شوند.

خیساندن به نشان دادن طعم‌ها، رنگ‌ها و پیچیدگی‌ها کمک می‌کند، اما با معایب زمان استخراج طولانی و راندمان استخراج کم.

تزریق فرآیندی است که در آن یک ترکیب یا طعم از مواد گیاهی با معلق کردن مواد در حلالی مانند آب، روغن یا الکل آزاد می‌شود.

عرق

دم کرده مایع حاصل است. یک مثال فنجان چای با استفاده از کیسه چای است.

برای استخراج ترکیبات ارزشمند از گیاه کوماراهو، برگها را قبل از صاف کردن و حرارت دادن ملایم در آب سرد به مدت یک هفته کامل قرار می دهیم.

پرکولاسیون با عبور مایع حلال از مواد گیاهی انجام می شود و بیشتر مردم با استفاده از پرکولاتور قهوه که در آن آب داغ از دانه های آسیاب شده قهوه عبور می کند، آشنا هستند.

جوشانده با له کردن مواد گیاهی برای تجزیه آن و سپس جوشاندن آن در آب برای تهیه تیسان و تنتور و محلول های دیگر به استخراج دست می یابد.

دماهای بالاتر و آماده‌سازی متفاوت از فرآیند انفوزیون، ممکن است منجر به آزاد شدن خواص متفاوتی شود، به‌ویژه در استخراج بیشتر ترکیبات محلول در روغن.

مانند Infusion & Percolation، Decoction را می توان در مواردی استفاده کرد که یک محصول مایع تر ممکن است برای برخی کاربردها مناسب تر باشد.

تقطیر با بخار آب روشی بسیار موثر برای استخراج اسانس خالص از مواد گیاهی مانند مانوکا است.

یک ظرف بزرگ یا Still با مواد گیاهی پر می شود و بخار تزریق می شود و به آرامی اسانس گیاهان را از کیسه های برگ به شکل ترکیبات بخار شده آزاد می کند.

سپس از طریق کندانسور عبور می کنند که بخار را دوباره به شکل مایع خنک می کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *