جهت تولید انواع مدل های مختلف استیک از چه قسمت هایی از گوشت گوساله بهره گیری خواهد شد؟ گوشت گوساله استیک باید از چه کیفیتی برخوردار باشد؟
برای تولید غذاهای فست فود و آن هایی که نیاز به مدت زمان کمتری جهت پخت و پز دارند مانند انواع استیک ها؛ معمولا از قسمت هایی از گوشت گوساله استفاده می نمایند که نرم تر بوده و هضم راحت تری را داشته باشد. گوشت گوساله استیک باید به صورت برش های نازکی تولید گردد تا کاملا مغزپخت و مؤثر واقع شود.
با سلام و وقت بخیر. گوشت گوساله بیشترین مقدار از ماده ” روی ” را دارد که برای مبارزه با انواع بیماریها و همچنین کاهش دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی و کاهش کلسترول بد خون بسیار مفید است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.