دانه های روغنی (Helianthus annuus) انواع مختلفی دارند که شامل تخمه آفتابگردان روغنی، اولئیک بالا و روغن آفتابگردان می باشد و هر کدام از آنها حاوی چربی های مختلفی مانند چربی های تک غیر اشباع، چربی های اشباع شده و چربی های چند غیر اشباع هستند.
زنان باردار باید در انتخاب غذاهای خود بسیار دقت کنند تا از فواید سلامتی نوزادان خود اطمینان حاصل کنند و تخمه آفتابگردان منبع عالی اسید فولیک است که برای زنان باردار مفید است و خوردن آجیل و دانه هایی که فیبر بالایی دارند برای مادر باردار مفید است زیرا اسیدهای چرب امگا 3 می تواند به رشد مغز نوزاد کمک کند.
تخمه آفتابگردان سرشار از تقریباً 90 درصد ویتامین ها، فیتوکمیکال ها، پروتئین، مواد معدنی، عوامل پیشگیری از سرطان و چربی های غیراشباع چندگانه است و محتوی ویتامین E در تخمه آفتابگردان به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و بدن شما را از عوامل مضر ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند. همچنین عملکرد طبیعی رگ های خونی را تضمین می کند.
فسفر و مواد معدنی موجود در دانههای آفتابگردان میتوانند به رشد سالم استخوانها در نوزادان متولد نشده کمک کنند و محتوی بالای پتاسیم تخمه آفتابگردان می تواند فشار خون طبیعی را حفظ کند.
تخمه آفتابگردان در واقع سرشار از مواد مغذی است که می تواند برای شما و کودکتان در دوران بارداری مفید باشد، اما اگر شرایط آلرژیک دارید، خطر خوردن آنها را نپذیرید. همیشه به خاطر داشته باشید که سالم بمانید و از کودکی که به خوبی تغذیه شده است خوشحال باشید!
دانه و جوانه آفتابگردان (Helianthus annuus L.) یک محصول همه جا حاضر با مواد مغذی و فعالیت های بیولوژیکی فراوان است و این بررسی، اهمیت تغذیهای و پزشکی را که در حال حاضر شناخته شده است، اما در مورد جوانه و بذر مورد بررسی قرار نگرفته، خلاصه میکند و مزایای بالقوه ترکیبات فیتوشیمیایی آنها از جمله اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها و توکوفرولها را برجسته میکند.
علاوه بر این، تغییرات متابولیت دینامیکی که در طول جوانهزنی و فعالیتهای بیولوژیکی رخ میدهد، ارزیابی میشوند و هدف ارائه شواهد علمی برای بهبود کاربردهای غذایی و دارویی این محصول رایج اما محبوب به عنوان یک غذای کاربردی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.